Skatte Assistance

Din hjemmeside fyldt med guides om økonomi

Privat

Kan rengøring trækkes fra i skat?

Rigtig mange børnefamilier har svært ved at få deres hverdag til at hænge sammen, fordi der er så mange gøremål og pligter, der hele tiden skal ordnes. Har du og din familie også en hektisk hverdag? Og kan du genkende den dagligdagsrutine, hvor I vågner tidligt, vækker børnene, afleverer børnene i forskellige institutioner, tager direkte på arbejde, henter børnene efter arbejde og derefter direkte hjem til de huslige opgaver? Opgaver såsom madlavning til hele familien, rengøring og lignende? Hvis du kan det, så oplever du sikkert også, at der ikke er særlig meget tid tilbage, hvor I kan være sammen og nyde hinandens samvær.

Privatrengøring kan give jer mere kvalitetstid

Mange børnefamilier er derfor begyndt at få privat rengøring gennem et rengøringsfirma, så de på den måde får mere tid til at pleje deres familieliv. Se mere om privat rengøring her.

Dog er der også mange familier, som tænker, at det bliver en alt for dyr udgift at få privatrengøring. Derfor fortsætter de blot deres travle hverdag, hvor de selv bruger alt for meget tid på rengøring i hjemmet i stedet for at bruge tiden sammen med familien. Men privatrengøring behøver slet ikke at ødelægge jeres økonomi. Du kan nemlig få servicefradrag for samtlige rengøringsopgaver, som er udført i hjemmet, og på den måde kan I altså få det trukket fra i skat. Fradragets værdi er ca. 26 %. Med det i baghovedet så bør I som børnefamilie virkelig overveje privatrengøring. Det kan nemlig lette jeres mange pligter i hverdagen, og på den måde får I mere tid til at være sammen som familie. Det vil både I som forælder blive glade for, og jeres børn vil også sætte stor pris på det. Ikke nok med det så er det heller ikke en udgift, der kommer til at ødelægge jeres økonomiske budget, eftersom I kan få det trukket fra i skat.